Renströmmen

Julbuffé 2016

Renströmmens uppskattade julbuffé dukas upp även i år. Vad en julbuffé ska innehålla råder det delade meningar om beroende på var i landet man kommer ifrån och vilka traditioner som har i sin egen familj och släkt. Vissa maträtter kan vi alla enas om ska finnas med som ex. julskinka, köttbullar, Jansson´s frestelse och sill mm. Vi har även i år valt att lyfta in några närproducerade produkter på vår julbuffé.

En julbuffé på Renströmmen börjar med närproducerad glögg och pepparkakor. På den kalla delen av buffén bjuder vi på 5 olika sorters sill i egna inläggningar, gräddfil, rödlök, kokt potatis, ägghalvor med räkor och dillmajonnäs, varmrökt lax med örtagårdssås, dill- och fänkålsgravad lax med hovmästarsås, inkokt lax, julskinka med Västervikssenap och vanlig senap, rökt onsalakorv, kalvsylta med rödbetor, köttpaté med cumberlandsås, mimosasallad, rödbetssallad, sillsallad, vörtbröd, knäckebröd, smör, juledamer.

Den varma delen innehåller: köttbullar, prinskorv, omelett med svampstuvning, Jansson´s frestelse, revbensspjäll med äppelmos, rödkål.

Som avslutning på julbuffén så dukar vi fram ostbricka med närproducerade ostar, kex och marmelader. Skulle inte det räcka så har vi även Frödinge Ostkaka med hallonsylt och grädde och chokladpudding med grädde. Till detta serverar vi vårt Krav- och Rättvisemärkta kaffe och te.

Vår julbuffé är helt alkoholfri.

Vi har även vegetariska alternativ på buffén.

Upplysningar om tider och priser:

Julbuffén dukas upp speciellt för grupper mellan tisdag den 29 november till ca 16 december. Dvs. vi har ingen julbuffé som står uppdukat för ex. drop in. Är du ensam eller ett mindre sällskap så är du välkommen att ta kontakt med oss.

Pris: vardagar 330:-/person inkl. moms, 295:-/person exkl. moms

lördagar  370:-/person inkl. moms, 330:-/person exkl. moms

söndagar 410:-/person inkl. moms, 366:-/person exkl. moms

Pris för barn 0-5 år: gratis, för barn upp till 12 år: 180:-/person, för barn över 12 år: fullt pris