Renströmmen

Julbuffé mm. 2017

Julbuffé

Med över 20 års erfarenhet i ryggen så dukar vi åter upp vårt uppskattade och efterlängtade julbuffé.  Vad en julbuffé ska innehålla råder det delade meningar om beroende på var i landet man kommer ifrån och vilka traditioner som har i sin egen familj och släkt. Vissa maträtter kan vi alla enas om ska finnas med som ex. julskinka, köttbullar, Jansson´s frestelse och sill mm.Under de senaste åren har vi på Renströmmen arbetat kring närproducerade produkter och mer egentillverkade inslag. Våra kockar gör alltid sina egna inläggningar av sill, griljerar skinkan etc. De närproducerade produkterna är glöggen, brödet, ostar rotfrukter mm. som kommer från företag i vårt närområde.

Vår julbuffé är helt alkoholfri och vi har även vegetariska alternativ på buffén.

Upplysningar om tider och priser:

Julbuffén dukas upp speciellt för grupper mellan tisdag den 4 december till den 20 december. Dvs. vi har ingen julbuffé som står uppdukat för ex. drop in. Är du ensam eller ett mindre sällskap så är du välkommen att ta kontakt med oss.

Pris:

Vardagar (kl. 11-17) 340:-/person inkl. moms, minimum 20 personer

Vardagar (kl. 17-21) 375:-/person inkl. moms, minimum 20 personer

Lördagar (kl. 11-16) 400:-/person inkl. moms, minimum 30 personer

Pris för barn 0-5 år: gratis, för barn upp till 12 år: 180:-/person, för barn över 12 år: fullt pris

Julfrukost

Årets nyhet är julfrukost. Ibland kan det vara svårt att samla kollegorna, arbetskamraterna, vännerna eller vilka man nu vill träffa innan jul för en stunds samvaro. December är och har väl alltid varit en hektisk månad, där dagar och kvällar aldrig verkar räcka till. Därför vill vi erbjuda ett alternativ till den traditionella julbuffén, nämligen en frukost i julens tecken. Varför inte träffas i lugn och ro på morgonen och äta en god frukost – det viktigaste målet på dagen – i en juldekorerad restaurang och sedan gå mätt och belåten till jobbet?

Vi dukar upp för grupper från 20 personer från klockan 7.30 på morgonen. Frukosten består av risgrynsgröt, mjölk, kanel/sirap/socker, yoghurt, juice, ljust och mörkt bröd, hårt bröd, smör, 2 sorters ost, onsala korv, julskinka med 2 olika sorters senap, leverpastej, pastrami, rödbetssallad, mimosasallad, kokt ägg, kaviar, 2 sorters sill, grönsaker, marmelader, kaffe/te, småkakor, wienerbröd, fruktbitar, julmust.

Pris: Vardagar (fr. klockan 7.30-10) 207:-/person inkl. moms

Jultallrik

Årets andra nyhet är jultallrik med det godaste och mest populära från den kalla delen av julbuffén. Levereras med kokt potatis vid sidan om. Minimum antal är 15 personer och bokas minst tre dagar innan. Vi har ingen utkörning och levererar vardagar mellan klockan 11-15.

Pris: 160:- /person inkl. moms.

 

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi är öppna för andra upplägg och önskemål.