Renströmmen

Julen på Renströmmen 2020

Julbuffé

Med över 20 års erfarenhet i ryggen så kommer vi även i år att erbjuda en julbuffé men i en lite annorlunda tappning. Pga. hur läget är kring pandemi och Corona så har vi i år valt att duka upp en mindre jullunchbuffé under tre onsdagar i december. Den vanliga lunchbuffén uteblir dessa dagar och istället dukar vi fram ”lite varmt, lite kallt och en dessert”  istället.

Vår julbuffé är helt alkoholfri och vi har även vegetariska alternativ (måste förbeställas) på buffén.

Upplysningar om tider och priser:

Jullunchbuffén  kan bokas för grupper på minst 4 personer till två tider, nämligen kl.11.30 och 12.30. I övrigt är det bara att dyka upp som till vår vanliga lunchbuffé dvs. mellan klockan 11.00-13.30. Onsdagarna som det handlar om är 2 december, 9 december och 16 december. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Kostnad: 149:-/person inkl. moms

Barn mellan 0-5 år gratis, barn mellan 5-12 år halva priset, från 12 år betalar alla fullt pris.

Julfrukost

Förra årets ”hit” var julfrukost, så vi fortsätter med den även i år. Ibland kan det vara svårt att samla kollegorna, arbetskamraterna, vännerna eller vilka man nu vill träffa innan jul för en stunds samvaro. December är och har väl alltid varit en hektisk månad, där dagar och kvällar aldrig verkar räcka till.

Därför erbjuder vi ett alternativ till den traditionella julbuffén, nämligen en frukost i julens tecken. Varför inte träffas i lugn och ro på morgonen och äta en god frukost – det viktigaste målet på dagen – i en juldekorerad restaurang och sedan gå mått och belåten till jobbet eller dagens uppdrag.

Vi dukar upp för grupper från 20 personer från klockan 7.30 på morgonen. Frukosten består av risgrynsgröt, mjölk, kanel/sirap/socker, yoghurt, juice, ljust och mörkt bröd, hårt bröd, smör, 2 sorters ost, onsala korv, julskinka med 2 olika sorters senap, leverpastej, rödbetssallad, mimosasallad, kokt ägg, kaviar, 2 sorters sill, grönsaker, marmelader, kaffe/te, småkakor, wienerbröd, fruktbitar.

Kostnad: 207:-/pers inkl. moms under vardagar (185:-/pers exkl. moms)