Renströmmen

Julen på Renströmmen 2021

Julbuffé

Med över 25 års erfarenhet i ryggen så kommer vi i år att erbjuda en julbuffé. Förra året blev mycket annorlunda och många evenemang fick ställas in och till dessa hörde julborden. Så i år är julfirandet extra efterlängtat och vi har lärt oss hur viktigt och betydelsefullt det är att få mötas. Ett sådant tillfälle är kring julen.

Vår julbuffé är helt alkoholfri och vi har även vegetariska alternativ (måste förbeställas) på buffén.

Upplysningar om tider och priser:

Julbuffén kan bokas mellan 29 november till 19 december och vi dukar upp buffén om antalet personer tillsammans i en bokning överstiger 20 personer/tillfälle (gäller vardagar). Vi kommer att erbjuda ett lördagstillfälle den 11 december om det blir över 30 personer samt en söndag 12 december om antalet blir över 40 personer.

Kostnader:

340:-/person inkl. moms under vardagar kl.12-15

360:-/person inkl. moms under vardagar kl. 15-21

380:-/person inkl. moms på lördagen 11 december kl.12-15

395:-/person inkl. moms på söndagen 12 december kl.12-15

Barn mellan 0-5 år gratis, barn mellan 5-12 år halva priset, från 12 år betalar alla fullt pris.

Innehållet på vår buffé

Du välkomnas med att serveras glögg med pepparkakor och tillbehör.

På den kalla delen finns 5 olika sillsorter, kokt potatis, gräddfil, rödlök, ägghalvor med ägg och majonnäs, varmrökt lax med örtagårdssås, gravad lax hovmästarsås, inkokt lax, julskinka med västervikssenap och originalsenap, lammfiol el. annat rökt kökt, onsalakorv, rullsylta el. annan sort, rödbetor, cumberlandsås, lantpaté, mimosasallad, rödbetssallad, 3 olika vintersallader, olika brödsorter, smör, ost

Den varma delen bjuder på köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, äppelmos, omelett med svampstuvning, janssons frestelse, rödkål

Som avslutning bjuder vi på ostkaka med hallonsylt och grädde, kladdkaka med grädde samt en god pannacotta. Givetvis finns det kaffe och te.

I priset ingår vatten och mineralvatten. Julmust och julöl finns att köpa till en kostnad av 15:-/flaska.

Julfrukost

Under några år har det varit populärt med julfrukost, så vi fortsätter med den även i år. Ibland kan det vara svårt att samla kollegorna, arbetskamraterna, vännerna eller vilka man nu vill träffa innan jul för en stunds samvaro. December är och har väl alltid varit en hektisk månad, där dagar och kvällar aldrig verkar räcka till.

Därför erbjuder vi ett alternativ till den traditionella julbuffén, nämligen en frukost i julens tecken. Varför inte träffas i lugn och ro på morgonen och äta en god frukost – det viktigaste målet på dagen – i en juldekorerad restaurang och sedan gå mått och belåten till jobbet eller dagens uppdrag.

Vi dukar upp för grupper från 20 personer från klockan 7.30 på morgonen. Frukosten består av risgrynsgröt, mjölk, kanel/sirap/socker, yoghurt, juice, ljust och mörkt bröd, hårt bröd, smör, 2 sorters ost, onsala korv, julskinka med 2 olika sorters senap, leverpastej, rödbetssallad, mimosasallad, kokt ägg, kaviar, 2 sorters sill, grönsaker, marmelader, kaffe/te, småkakor, wienerbröd, fruktbitar.

Kostnad: 207:-/pers. inkl. moms under vardagar (185:-/pers exkl. moms)

Jultallrik

Vi erbjuder även jultallrik med det godaste från den kalla delen av julbuffén med kokt potatis vid sidan om . Minimum antal är 10 personer och måste bokas tre dagar innan under perioden 1-16 december. Dryck tillkommer. Ingen utkörning och kan endast bokas på vardagar mellan kl. 11-15.

Kostnad: 160:-/pers. inkl. moms