För nästan 1,5 år sedan togs första spadtaget för utbyggnaden av Scandic City som ägs av Renströmmen. Nu börjar man verkligen se hur det kommer att se ut när det står klart. Beräknad öppning av den nya delen är 1:a maj 2019. Varmt välkomna att boka in hotellrum och konferenser.
Nyheter
Där många Norrköpingsbor möts, vid Resecentrum. Tillsammans med Scandic Hotel kan vi erbjuda helhetslösningar för era möten och konferenser, precis vid tågstationen i centrala Norrköping.
Parkeringsmöjligheter runt Renströmmen.
Under fliken konferens så hittar du en karta med information var du lättast kan parkera när du besöker oss på Renströmmen.
Vilket gäng som jobbar på Renströmmen!
I fredags genomförde vi en av de största konferenserna i Renströmmens historia. Det var 900 personer som deltog i en heldagskonferens med en världskändis till talare. Det handlade om Autism och Asperger. Registrering och förmiddagskaffet med smörgås gick galant. Vi ordnade lunch med tre rätter att välja på till 300 av deltagarna på 20 minuter. Alla 900 fick kaffe och bulle på eftermiddagen på 12 minuter. Man är otroligt glad över att få vara en del av detta gäng. Vi var bara 11 personer som rodde allt i land.
Prova vår Medelhavsbuffé
Välkommen att boka bord och prova vår Medelhavsbuffé!
Fredagen den 23 februari kl. 12.00 dukar vi upp en av våra bufféer som vi har på vår cateringmeny.
På buffén finns: Citron- och vitlöksstekt kycklinglårfilé
Chilimarinerade räkor
Potatissallad med salsa och getost
Marinerade grekiska oliver
Couscous med rostade grönsaker
Lufttorkad skinka
Persilje- och vitlöksstekta färska champinjoner
Melon
Jungfrusallad
Bröd och smör
Brieost
Vi dukar upp buffén i egen del av restaurangen med vita dukar, dryck och kaffe och kaka.
Varmt välkommen att boka bord
Ps! Minimum antal är att 20 personer har bokat bord
Grattis Patrick
Vi är jätteglada och stolta över att du klarade dina studier och att du nu är en diplomerad kökschef. Kursledare och en av inspiratörerna har Stefano Catenacci varit med flera andra duktiga lärare. Studierna har bestått i ledarskap, personal, rekrytering, ekonomi, revenue och köksekonomi. Det har också varit praktiska övningar i köket med hållbar matlagning och minskning av svinn. Näringslära, matallergier och intolerans är något som blir allt viktigare i en kökschefs arbete. I utbildningen har man också tittat framåt på trender och det moderna restaurangköket och lärt sig arbetsrätt och mycket mer.
Renströmmen har åter gjort en insats för utsatta människor i Norrköping
För 8:e året i rad hade vi den stora äran att välkomna alla de människor som finns i förening Omsorgsjul. Vi dukade upp ett julbord och det bjöds på luciatåg, musikunderhållning och lotteri.
En varma känsla av medmänsklighet fylld hela lokalen och bland alla som arbetade. Tänk att vi fick vara med och göra något för de som behöver ett litet ljus i vårt samhälle.
Färsen på tvärsen
Under hela vecka 37 gör vi olika maträtter med färs i centrum. En spännande vecka, där nya och gamla smaker kommer att mötas. Eller som Ernst skulle ha sagt: Gifta sig i munnen. Välkommen till oss under hela veckan och glöm inte att du kan skaffa ett kundkort som ger 10% rabatt på lunchen.
Catering 2017
Nu till höstupptakten förnyar vi vår cateringmeny. Vi erbjuder en asiatisk-, medelhavs-, barbeque- och svensk buffé. Om inte var tillräckligt så lanserar vi en tapas tallrik. Gå in under fliken restaurang så hittar du våra erbjudanden.
Välkommen Anton, vår nye kock!
På torsdag den 11 maj välkomnar vi vår nye kock, Anton till teamet på Renströmmen. Det blir ett positivt och efterlängtat tillskott. Sedan vår käre Jannis gick i pension så har vi letat efter en ersättare och efter intervjuer och annat så har vi bestämt oss för Anton. Han har sedan kocklinjen på gymnasiet arbetat på olika restauranger och i kök i vårt närområde. Han kommer att komplettera oss med nya tankar och idéer. Tillsammans kommer vi att bli starka att anta nya utmaningar och utveckla hela verksamheten.