Renströmmen

Nyheter

Där många Norrköpingsbor möts, vid Resecentrum. Tillsammans med Scandic Hotel kan vi erbjuda helhetslösningar för era möten och konferenser, precis vid tågstationen i centrala Norrköping.

Scandic´s utbyggnad av hotellet börjar ta form.

15 februari 2019

För nästan 1,5 år sedan togs första spadtaget för utbyggnaden av Scandic City som ägs av Renströmmen. Nu börjar man verkligen se hur det kommer att se ut när det står klart. Beräknad öppning av den nya delen är 1:a maj 2019. Varmt välkomna att boka in hotellrum och konferenser.

Parkeringsmöjligheter runt Renströmmen.

1 februari 2019

Under fliken konferens så hittar du en karta med information var du lättast kan parkera när du besöker oss på Renströmmen.

Vilket gäng som jobbar på Renströmmen!

12 februari 2018

I fredags genomförde vi en av de största konferenserna i Renströmmens historia. Det var 900 personer som deltog i en heldagskonferens med en världskändis till talare. Det handlade om Autism och Asperger. Registrering och förmiddagskaffet med smörgås gick galant. Vi ordnade lunch med tre rätter att välja på till 300 av deltagarna på 20 minuter. Alla 900 fick kaffe och bulle på eftermiddagen på 12 minuter. Man är otroligt glad över att få vara en del av detta gäng. Vi var bara 11 personer som rodde allt i land.

 

Prova vår Medelhavsbuffé

2 februari 2018

Välkommen att boka bord och prova vår Medelhavsbuffé!

Fredagen den 23 februari kl. 12.00 dukar vi upp en av våra bufféer som vi har på vår cateringmeny.

På buffén finns:                Citron- och vitlöksstekt kycklinglårfilé

                                            Chilimarinerade räkor

                                            Potatissallad med salsa och getost

                                            Marinerade grekiska oliver

                                            Couscous med rostade grönsaker

                                            Lufttorkad skinka

                                            Persilje- och vitlöksstekta färska champinjoner

                                            Melon

                                            Jungfrusallad

                                            Bröd och smör

                                            Brieost

Vi dukar upp buffén i egen del av restaurangen med vita dukar, dryck och kaffe och kaka.

Varmt välkommen att boka bord

Ps! Minimum antal är att 20 personer har bokat bord

Grattis Patrick

31 januari 2018

Vi är jätteglada och stolta över att du klarade dina studier och att du nu är en diplomerad kökschef. Kursledare och en av inspiratörerna har Stefano  Catenacci varit med flera andra duktiga lärare. Studierna har bestått i ledarskap, personal, rekrytering, ekonomi, revenue och köksekonomi. Det har också varit praktiska övningar i köket med hållbar matlagning och minskning av svinn. Näringslära, matallergier och intolerans är något som blir allt viktigare i en kökschefs arbete. I utbildningen har man också tittat framåt på trender och det moderna restaurangköket och lärt sig arbetsrätt och mycket mer.

Renströmmen har åter gjort en insats för utsatta människor i Norrköping

18 december 2017

För 8:e året i rad hade vi den stora äran att välkomna alla de människor som finns i förening Omsorgsjul. Vi dukade upp ett julbord och det bjöds på luciatåg, musikunderhållning och lotteri.

En varma känsla av medmänsklighet fylld hela lokalen och bland alla som arbetade. Tänk att vi fick vara med och göra något för de som behöver ett litet ljus i vårt samhälle.

Årets händelse enligt många inträffar på tisdag den 12 december

8 december 2017

IMG_5369

Färsen på tvärsen

11 september 2017

Under hela vecka 37 gör vi olika maträtter med färs i centrum. En spännande vecka, där nya och gamla smaker kommer att mötas. Eller som Ernst skulle ha sagt: Gifta sig i munnen. Välkommen till oss under hela veckan och glöm inte att du kan skaffa ett kundkort som ger 10% rabatt på lunchen.

Catering 2017

24 augusti 2017

Nu till höstupptakten förnyar vi vår cateringmeny. Vi erbjuder en asiatisk-, medelhavs-, barbeque- och svensk buffé. Om inte var tillräckligt så lanserar vi en tapas tallrik. Gå in under fliken restaurang så hittar du våra erbjudanden.

Välkommen Anton, vår nye kock!

9 maj 2017

På torsdag den 11 maj välkomnar vi vår nye kock, Anton till teamet på Renströmmen. Det blir ett positivt och efterlängtat tillskott. Sedan vår käre Jannis gick i pension så har vi letat efter en ersättare och efter intervjuer och annat så har vi bestämt oss för Anton. Han har sedan kocklinjen på gymnasiet arbetat på olika restauranger och i kök i vårt närområde. Han kommer att komplettera oss med nya tankar och idéer. Tillsammans kommer vi att bli starka att anta nya utmaningar och utveckla hela verksamheten.