Renströmmen

Festarrangemang

Går ni i giftastankar i år?

Bröllopet – ett av livets stora ögonblick, när tu blir ett. Fest, glädje och alla vänner närvarande – kan det bli bättre? Vi tror inte det.

På anrika och underbart vackra Renströmmen, beläget vid Karl Johans park med kaktusplanteringen och med närheten till Resecentrum – har du möjligheten att anlita en arrangör för ditt bröllop eller din fest som är något utöver det ordinära.

Miljön andas möjligheter och en aura av tidigt 1900-tal som kan få även den mest stressade person att koppla av. Möjligeterna till olika slags festarrangemang är i princip obegränsade.

DSC_5767 DSC_5782 DSC_5795

I Renströmmen finns en miljö som får er att le och aktiviteter, mat och dryck som gör vistelsen till något exklusivt och oförgömligt. Dessutom kan våra grannar – Scandic City – erbjuda underbara rum åt er och era gäster som ger en fantastisk nattsömn, så att dagen efter blir så bra den kan bli.

Vi på Renströmmen har erfarenhet av lyckade bröllop/fester och skräddarsyr er stora dag efter era behov och önskningar. Vi erbjuder er kunnig personal, festlokal, mat och allt annat som gör att er fest uppfyller allas förväntningar.

Hos oss får alla plats, från det lilla till det stora bröllopet eller festen på upp till 400 personer.

DSC_5787 DSC_5801 DSC_5821 red DSC_5828 DSC_5803 DSC_5774

Tveka inte att ta kontakt med oss gällande festlokal, bröllops- eller festmiddagen och allt som hör den stora dagen till. Varför nöja sig med en festvåning? Hos oss kan du nämligen välja mellan inte mindre än 8 olika våningar/rum, alla med sin speciella karaktär och möjligheter.

Det som vi inte kan ordna, tar vi hjälp av våra duktiga samarbetspartners så att ni kan känna er trygga.

Lite information kring bröllop och festarrangemang:

  • minimum antal 40 personer
  • 2-rätters meny fr. 280:-/person, 3-rätters meny fr. 350:-/person
  • dryckespaket fr. 90:-/person, OBS! vi serverar endast alkoholfria drycker.
  • porslin, glas, linnedukar, linneservetter el. dunilinservetter, ljus, Renströmmens eget mineralvatten och vatten (still) samt lokal ingår. (med viss reservation för om ni vill ha tillgång till flera av våra lokaler)
  • blommor och dekorationer ingår ej
  • kostnad för serveringspersonal tillkommer
  • festen kan pågå till längst kl. 01.00