Renströmmen

Julen på Renströmmen 2022

Julbuffé

Med över 25 års erfarenhet i ryggen så kommer vi i år att erbjuda en julbuffé. Förra året blev mycket annorlunda och många evenemang fick ställas in och till dessa hörde julborden. Så i år är julfirandet extra efterlängtat och vi har lärt oss hur viktigt och betydelsefullt det är att få mötas. Ett sådant tillfälle är kring julen.

Vår julbuffé är helt alkoholfri och vi har även vegetariska alternativ (måste förbeställas) på buffén.

Upplysningar om tider och priser:

Julbuffén kan bokas mellan 28 november till ca 20 december och vi dukar upp buffén om antalet personer tillsammans i en bokning överstiger 20 personer/tillfälle (gäller vardagar). När det gäller helger så behöver antalet personer per bokning vara minst 40 personer och vi dukar upp julbuffén endast mellan kl. 12-15.

Kostnader:

385:-/person inkl. moms under vardagar kl.12-15

415:-/person inkl. moms under vardagar kl. 15-21

440:-/person inkl. moms på lördagar kl.12-15

470:-/person inkl. moms på söndagar kl.12-15

Barn mellan 0-5 år gratis, barn mellan 5-12 år halva priset, från 12 år betalar alla fullt pris.

Innehållet på vår buffé

Du välkomnas med att serveras glögg med pepparkakor och tillbehör.

På den kalla delen finns 5 olika sillsorter, kokt potatis, gräddfil, rödlök, ägghalvor med ägg och majonnäs, varmrökt lax med örtagårdssås, gravad lax hovmästarsås, inkokt lax, julskinka med västervikssenap och original senap, lammfiol el. annat rökt kött, onsalakorv eller liknande korv, rullsylta el. annan sort, rödbetor, cumberlandsås, lantpaté, mimosasallad, rödbetssallad, 3 olika vintersallader, olika brödsorter, smör, ost.

Den varma delen bjuder på köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, äppelmos, omelett med svampstuvning, janssons frestelse, rödkål

Som avslutning bjuder vi på ostkaka med hallonsylt och grädde, kladdkaka med grädde samt en god pannacotta. Givetvis finns det kaffe och te.

I priset ingår vatten och mineralvatten. Vi kommer att ha lokalt producerad julmust och julöl till försäljning.

Julfrukost

Under några år har det varit populärt med julfrukost, så vi fortsätter med den även i år. Ibland kan det vara svårt att samla kollegorna, arbetskamraterna, vännerna eller vilka man nu vill träffa innan jul för en stunds samvaro. December är och har väl alltid varit en hektisk månad, där dagar och kvällar aldrig verkar räcka till.

Därför erbjuder vi ett alternativ till den traditionella julbuffén, nämligen en frukost i julens tecken. Varför inte träffas i lugn och ro på morgonen och äta en god frukost – det viktigaste målet på dagen – i en juldekorerad restaurang och sedan gå mått och belåten till jobbet eller dagens uppdrag.

Vi dukar upp för grupper från 20 personer från klockan 7.30 på morgonen. Frukosten består av risgrynsgröt, mjölk, kanel/sirap/socker, yoghurt, juice, ljust och mörkt bröd, hårt bröd, smör, 2 sorters ost, onsala korv, julskinka med 2 olika sorters senap, leverpastej, rödbetssallad, mimosasallad, kokt ägg, kaviar, 2 sorters sill, grönsaker, marmelader, kaffe/te, småkakor, wienerbröd, fruktbitar.

Kostnad: 235:-/pers. inkl. moms under vardagar (210:-/person exkl. moms)